Forum Τεχνικής Εκπαίδευσης
Καλώς ορίσατε στο Forum Τεχνικής Εκπαίδευσης!

Για να αποφύγετε την προβολή διαφημίσεων αλλά και για να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλο το υλικό του φόρουμ, κάντε κλικ στο σύνδεση (εάν είστε μέλος) ή στο εγγραφή (εάν είστε επισκέπτης).

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Forum Τεχνικής Εκπαίδευσης
Καλώς ορίσατε στο Forum Τεχνικής Εκπαίδευσης!

Για να αποφύγετε την προβολή διαφημίσεων αλλά και για να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλο το υλικό του φόρουμ, κάντε κλικ στο σύνδεση (εάν είστε μέλος) ή στο εγγραφή (εάν είστε επισκέπτης).
Forum Τεχνικής Εκπαίδευσης
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
kathighths
kathighths

Αριθμός μηνυμάτων : 1340
Μέλος από : 09/09/2010

Gadget News Empty Gadget News

Δευ Νοε 01, 2010 10:56 pm
Σε αυτό το θέμα θα γράφουμε για gadget και άλλα συναφή. Για gadgets που έχουμε ή θέλουμε να πάρουμε ή κάπου είδαμε και τα I love you I love you

Οταν κάνετε αναδημοσίευσεις εδώ, θα πρέπει να γράφετε και την πηγή στο τέλος του άρθρου.
kathighths
kathighths

Αριθμός μηνυμάτων : 1340
Μέλος από : 09/09/2010

Gadget News Empty Νέα συστήματα ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο από τη Sony

Δευ Νοε 01, 2010 11:11 pm
Gadget News 1330234-191432195

Για το φετινό καλοκαίρι, η Sony παρουσιάζει δύο νέους multimedia AV δέκτες αυτοκινήτου, τους Xplod" XAV-70BT και XAV-60, καθώς και ένα καινούργιο media player, το DSX-S100, χαρίζοντάς σας καινοτόμες λύσεις ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο, οι οποίες να ταιριάζουν με το ψηφιακό lifestyle σας.

XAV-70BT και XAV-60
Οι κύριες μονάδες AV XAV-70BT και XAV-60 είναι διαστάσεων '2 DIN' και διαθέτουν ευρεία WVGA οθόνη αφής 7 and 6.1 αντίστοιχα, η οποία φέρνει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης κυριολεκτικά στα δάκτυλά σας. Η εξαιρετικά φωτεινή WVGA προσφέρει εικόνα υψηλής ανάλυσης 800 x 480 pixel, πέντε φορές υψηλότερη από τις περισσότερες οθόνες QVGA των AV συσκευών της αγοράς. Η Sony, η οποία έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φήμη για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε πολλά από τα προϊόντα της, φέρνει την εμπειρία της στο ποιοτικό βίντεο και στον τομέα του 'car entertainment'. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί κατά την κατασκευή ώστε να υπάρχει πλήρης διαχωρισμός του κυκλώματος ήχου, του κυκλώματος εικόνας και της γραμμής τροφοδοσίας, για να αποφευχθούν οι παρεμβολές σήματος.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ένα CD/DVD/VCD player το οποίο υποστηρίζει μουσικά αρχεία MP3/AAC/WMA, αρχεία βίντεο DivX/MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4 (Simple Profile) και αρχεία εικόνων JPEG. Υποστηρίζουν επίσης μια θύρα USB υψηλής ταχύτητας, η οποία σας παρέχει την ευκολία να συνδέσετε σχεδόν οποιοδήποτε ψηφιακό μουσικό player, όπως iPod, iPhone, WALKMAN ή ακόμη μια μνήμη USB με μουσικά αρχεία. Όχι μόνο σας επιτρέπει να συνδέσετε μια πληθώρα συσκευών, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τα αποθηκευμένα μουσικά αρχεία από την κυρίως μονάδα. Το περιβάλλον χρήστη (Graphical User Interface - GUI) σας βοηθάει να κάνετε τις επιλογές σας από την οθόνη αφής του συστήματος. Όταν έχετε συνδέσει ένα iPod ή iPhone μπορείτε να ψάξετε για τον καλλιτέχνη, το μουσικό άλμπουμ ή τον τίτλο του τραγουδιού, απ' ευθείας από την οθόνη αφής.

Η οθόνη αναπαραγωγής απεικονίζει το εξώφυλλο του δίσκου, με το όνομα του τραγουδιού, του άλμπουμ και του καλλιτέχνη δεν υπάρχει λόγος για πολύπλοκα γραφικά στην οθόνη όταν οδηγάτε και απολαμβάνετε τη μουσική σας. Με ένα άγγιγμα της οθόνης εμφανίζονται εικονικά κουμπιά για λειτουργίες όπως 'επόμενο κομμάτι', 'τυχαία αναπαραγωγή', 'παύση', κ.λπ. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τραγούδι του άλμπουμ απλά σύροντας το δάκτυλό σας στην οθόνη, δεξιά, αριστερά, πάνω ή κάτω.
Υπάρχουν και οι επιλογές ZAPPIN" και SensMe", αποκλειστικά από τη Sony, για να κάνουν ακόμη πιο εύκολη την επιλογή της μουσικής σας. Κάποιες φορές ίσως δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να ακούσετε. Ένα άγγιγμα στο κουμπί 'ΖΑΡ' και αρχίζει η σάρωση της μουσικής σας συλλογής, αναπαράγοντας τις εισαγωγές των κομματιών, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε τι θέλετε ακριβώς να ακούσετε εκείνη τη στιγμή.

Άλλος ένας τρόπος για να ακούσετε την κατάλληλη για την περίσταση μουσική είναι να επιλέξετε μέσω των λειτουργιών SensMe channels και SensMe mood. Η τεχνολογία 12 TONE ANALYSIS της Sony, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε WALKMAN media player και σε φορητούς υπολογιστές VAIO, ταξινομεί αυτόματα τη μουσική σας σε διαφορετικά 'mood', τύπους δηλαδή ανάλογα με τη διάθεση (π.χ. Dance/ Relax/ Emotional) και σας επιτρέπει να διαλέξετε ένα συγκεκριμένο τύπο (mood) από τη μουσική σας βιβλιοθήκη. Στη σειρά στερεοφωνικών αυτοκινήτου Xplod έχουν προστεθεί κανάλια όπως Freeway ('εθνική οδός'), Morning Commute ('πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά'), Midnight Cruise ('μεταμεσονύκτια βόλτα'), κ.ά. Στα μοντέλα XAV-70BT και XAV-60 μπορείτε απλά να διαλέξετε από 21 συνολικά διαφορετικά mood στην λειτουργία SensMe channels. Επιπλέον μπορείτε να προσωποποιήσετε την μουσική λίστα επιλέγοντας μια ζώνη ή μια περιοχή στο περιβάλλον χρήστη (interface) του SensMe mood όπου τα μουσικά κομμάτια εμφανίζονται σε μια γραφική παράσταση διασκορπισμένα σε έναν άξονα ο οποίος απαρτίζεται από επιλέξιμους συνδυασμούς mood (διάθεσης), type (τύπου), style (μουσικού στυλ) και time (χρόνου).

Το μοντέλο XAV-70BT διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα Bluetooth για να επικοινωνεί ασύρματα με το κινητό σας τηλέφωνο, τόσο για να αναπαράγει την αποθηκευμένη μουσική όσο και για να σας μεταφέρει τις κλήσεις σας σε ρόλο hands-free.

DSX-S100
Το Xplod DSX-S100 αποτελεί ένα εντελώς καινούργιο concept στον χώρο του 'car audio' και δημιουργήθηκε για να ταιριάξει με την ολοένα αυξανόμενη τάση της ψηφιακής αναπαραγωγής μουσικής. Το συγκεκριμένο μοντέλο σχεδιάστηκε μόνο για ψηφιακά media player, παρακάμπτοντας την καθημερινή φασαρία για τα χρησιμοποιήσουμε στο αυτοκίνητο, προτείνοντας μια λύση που κάνει την μεγάλη διαφορά.
Σήμερα τα MP3 player τα κουβαλάμε παντού στη θέση των CD και τα συνδέουμε σε ένα σύστημα οπουδήποτε και αν βρεθούμε. Στο αυτοκίνητο όμως έχουμε την φασαρία με τα καλώδια σύνδεσης που κρέμονται από την κεντρική μονάδα ή τους έντονους κραδασμούς του player στη διαδρομή όταν το έχουμε συνδέσει και τοποθετήσει στο ντουλαπάκι. Όλα αυτά τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν με με το DSX-S100 και το Tune Tray, ένα μοναδικό σύστημα που συνδέει εύκολα και αποθηκεύει βολικά το φορητό σας player.

Το εμπρόσθιο πάνελ της συσκευής ανοίγει προς τα κάτω και αποκαλύπτει το Tune Tray. Μπορείτε να τοποθετήσετε εκεί ένα USB drive, ένα WALKMAN και οποιοδήποτε iPod ή iTouch. Για ακόμη περισσότερη ευκολία και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα η μονάδα διαθέτει αντάπτορα USB για iPod.

Η αποσπώμενη πρόσοψη διαθέτει κομψή σχεδίαση και μια οθόνη LCD δύο γραμμών. Υποστηρίζει αρχεία MP3/AAC/WMA και διαθέτει την λειτουργία εύκολης εύρεσης μουσικού κομματιού ZAPPIN. Επιπλέον, το Quick BrowZer" σας βοηθά να βρείτε γρήγορα τραγούδια που είναι αποθηκευμένα στο μουσικό σας player ή αρχεία ΜΡ3 σε κάποιο USB. Μπορείτε να κάνετε εύρεση ανά καλλιτέχνη, μουσικό άλμπουμ, είδος μουσικής, όνομα αρχείου ή φακέλου απλά γυρίζοντας τον περιστροφικό διακόπτη της έντασης και πιέζοντάς τον για να επιλέξετε.

Απολαύστε τη μουσική σας με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο και στυλ εν κινήσει, με τα νέα στερεοφωνικά αυτοκινήτου από τη Sony. Τα XAV-70BT και XAV-60 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Απρίλιο, ενώ το DSX-S100 από τον Μάιο του 2010.

Πηγή: pathfinder.gr


=================================================
Αυτά είναι!!! Wink

Εναλλακτικά και ποιο οικονομικά και ποιο εργοστασιακά πάμε σε αυτό εδώ:

Gadget News Images?q=tbn:ANd9GcSZR71HaPWObjAATwuk2REJsiy7EZImfpaYc1m-nk1c2WxV2eA&t=1&usg=__waO1EPm1Ooqu4NwkBg3lK6_KUks=

Και σε όσους αρέσουν οι εργοστασικές λύσεις 2 DIN, ρίξτε ένα βλέφαρο εδω:

Witson

Εχει για αρκετές μάρκες -μοντέλα αυτοκινήτων και είναι αρκετά αξιόπιστος ο τύπος (Κινέζος)
kathighths
kathighths

Αριθμός μηνυμάτων : 1340
Μέλος από : 09/09/2010

Gadget News Empty Απ: Gadget News

Τρι Νοε 16, 2010 8:39 am
Παίζεις PlayStation, XBOX? Αυτό το είδες;;;;
respect respect
kathighths
kathighths

Αριθμός μηνυμάτων : 1340
Μέλος από : 09/09/2010

Gadget News Empty Απ: Gadget News

Δευ Νοε 22, 2010 12:54 am
Τώρα και στην Ελλάδα το Νέο XBOX (στα 300ευρώ φημολογείται η τιμή του Cool Cool )

http://www.xbox.com/el-GR/Kinect/
kathighths
kathighths

Αριθμός μηνυμάτων : 1340
Μέλος από : 09/09/2010

Gadget News Empty Απ: Gadget News

Τετ Νοε 02, 2011 10:33 am
Έξυπνα γκάτζετ των μαθητών


Επιστροφή στην κορυφή
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης